lunes, 29 de junio de 2009

El Japó, un país de frikis

Com molts sabeu ja, el proper més d'agost faré un viatge (potser l'últim d'aquestes característiques en molt de temps) al Japó i a Korea. Doncs bé, per tal d'anar ambientant-me, he començat a llegir una novel·la ambientada en el Japó mitjeval, a vore alguna pel·liculeta koreana, a aprendre algunes paraules de japonés i koreà i a visitar algunes pàgines webs que parlen del Japó. Una de les pàgines sobre Japó que més éxit té a Espanya és Kirainet.
A aquesta pàgina, el seu autor ens presenta diversos aspectes del país del sol naixent: les ciutats més importants, la cultura, l'idioma, la tecnologia o els videojocs. Però allò que fa especial aquesta pàgina és que es tracta d'un document en primera persona i totalment actualitzat de la vida quotidiana del país nipó. És interesant veure la gran cuantitat de coses curioses que pots trobar-te, algunes d'elles tan sorprenents que si ocorregueren a Espanya no dubtariem en anomenar-les com a frikis.
Hui vaig a posar-vos una d'aquestes coses sorprenents que segur deleitaran el meu amic Carlos, que li molen totes aquestes coses. És un reportatge sobre Harunna Anno, una xicona que és una crack jugant a les videoconsoles i que és capaç de passar-se la primera pantalla del SuperMario sense mirar la pantalla. No vos ho creeu? Doncs mireu.

lunes, 15 de junio de 2009

Mi amiga Maria José me envía este video recordándonos algo muy español y muy de esta época. En mi opinión es uno de los placeres de esta vida y yo soy un gran practicante. Ahora que ya no voy a trabajar por la tarde, raro es el día que no me pegue mi siestecilla. Que la aproveche quien pueda y quien no... que se pegue unas risas con este vídeo. Un abrazo.