jueves, 17 de abril de 2008

Excursió a l'alt de la Martina



El diumenge passat va ser la primera presa de contacte d'un petit grup d'amics torruà-xixonenc que pot donar molt que parlar d'ara endavant. I es que aquest primer encontre Pau-Toni-Juanlu-Javi va deixar molt bones sensacions: rises, fotografies, converses i... plans per a una torrada de botifarres i llonganisses al mas de Pau.
El dia va ixir molt bó tot i la resaca d'un dels components del grup (es diu el pecat però no el pecador) i va ser un matí per a gaudir del medi xixonenc. Vam atravessar la Llibreria des de on Juanlu va poder fotografiar les Penyes de Roset. Poc més enllà vam netejar els nostres aparells respiratoris pujant la llargueruda Cap amunt de Tibi i per últim vam fer l'ultim esforç en ascendir pel tallafocs a la caseta del guarda forestal, a l'alt de la Martina.
Una vegada allí no més ens quedava gaudir de les vistes de la mar i de la Penya Migjorn, descansar, esmorzar un poquet i gaudir de la companya dels nostres amics. La baixada molt més relaxada es va notar a l'ambient. Ara Toni i Pau no tenien ja que esforçar-se al caminar com quan pujaven i es pugueren dedicar a temps complet a clavar-se amb mi, envoltant la baixada pel preciós Barranc de Castalla amb "històries", "cançons" i "burletes" en general amb un clar ambient del més llunyà orient.
Quins cabrons, la propera vegada me n'aniré a soles amb Juanlu, que és a l'únic que se'l pot traure de casa i fa unes fotos xulísimes.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Si algú havia dit alguna vegada que Xixona "no té res de bonic" que l'acantalejen...!. Un espectacle natural als nostres peus, un lloc capàç de deixar bocabadat qui tinga un mínim de sensibilitat i, sobretot una gent increïble... Gràcies hem de donar per creuar-nos al camí de la nostra vida amb gent d'aquesta que no abunda... gent que no et jutja, que t'estima i prou; gent que t'ensenya les coses boniques de sa casa amb goig, sense flato; gent que s'adapta al teu ritme de caminar i ho fa de bon grat...
La bona gent, vaja...
Una bona lliçò d'humanitat i natura en estat pur.
Salutacions de Pauet i Juanet... als nostres companys nòmades xixonencs.
Salut Javi