domingo, 18 de mayo de 2008

Navegant a les Illes Columbretes

La nostra jornada va començar a les 7 del matí. Vam anar a esmorzar a una cafetería i, en un principi, no estavem massa contents perque el dia havia començat plujós. Al menys no feia vent i la mar estava tranquila. Després del cafenet matinal vam tornar al port on començava a arribar la resta de la gent i vam començar a carregar tot el material al nostre vaixell, el CAT CAT.
Vam començar a navegar a les 9 i vam tardar dues hores en arribar a les illes. Mentrestant, vam fer temps llegint alguna revista i coneixent un poc a la gent amb la que anavem a fer el viatge. A alguns els coneixia d'haver-los vist pel centre de buceig, però a uns altres no els havia vist mai. Em vaig donar compte de que era un dels més novats en açò del buceig, encara que hi havien dos xicones que estaven més o menys com jo. Tanmateix açò no és important perque ací tot el mon s'ajuda els uns als altres. És una de les coses que m'està agradant del buceig, la gent en general és molt sana i abunda el bon rotllo.
Finalment arribem a l'Illa Grossa que com el seu nom indica, és la més gran. Allí uns guardes revisen la nostra documentació, ya que estem a una reserva natural i està tot prou vigilat. Després decidim fer la primera inmersió a l'illa Foradada, que te un gran forat en mitat de l'illa. Finalment, ens vestim amb els trajes de buceig i... comença l'espectacle.
Continuarà...

No hay comentarios: