martes, 23 de septiembre de 2008

La natura que ens envolta


He llegit a la pàgina del Rentonar algunes notícies sobre diverses actuacions que volen realitzar-se a algunes de les àrees protegides de la nostra comunitat com són: La Devesa de Campoamor, la Serra Escalona o La Font Roja. Totes aquestes actuacions, com no, en pos de la prosperitat, de la millora econòmica i de la atracció del turisme, que pareix ser és la sol·lució per a tot que ténen certs polítics de "esta nuestra comunidad", i que estan basades com sempre en el ciment i la rajola. Prosperitat, millora econòmica i atracció del turisme, per a qui? Tots coneixem la resposta.
Al final, espais naturals que han sigut gaudits per la humanitat des que, un bon dia, van baixar de l'arbre que alguns no degueren baixar mai, es convertixen poc a poc en parceles privades de gent que com a únic aval presenten els seus diners. Gent que, a més, no disfruta dels llocs on apossenten les seues posaderes, perque no tenen amor per eixos llocs i els importa molt poc el que els ocòrrega. I els demés, la gent que ha viscut allí sempre, que ha passejat el seu gos o que ha anat a menjar-se la mona amb la seua família es veuen privats d'eixos espais; els indesitjables motxilers que pareixia aborrèixer l'ex-alcalde d'Alcoi. I ja no parlem dels animals que estaven allí molt abans, perque pareix ser que aquestos no ténen dret a viure en el moment en que es creuen en el camí d'alguns "essers humans"; són, simplement un mal menor.
Així que quan, com hui, una bona amiga m'envia un preciós video sobre la meravellosa natura que ens envolta, no puc deixar de somriure i disfrutar de les imagens i de la música. I espere (ja sé que soc un ingenu) que molta gent el veja, i es deixe emportar per la seua màgia. Que se n'adonen de que no tot està en amassar diners i que hi han coses que valen molt la pena i que són insustituibles.
Espere que us agrade.
Moltes gràcies Rachel

1 comentario:

Anónimo dijo...

totalment d'acord