miércoles, 19 de marzo de 2008

Arribada a Burgos


Ja estem a Burgos! Després de pegar-mos la matinà de la mort hem arribat a Burgos sobre les 11. Ací fa un fretorro que pela. Hem buscat l'alberg i una vegada l'hem trobat, hem fet la visita de rigor a la catedral. El dinar ha estat espectacular: corder al forn, formatge de Burgos amb codony i vi, sobre tot vi. Hem espantat la gelor foten-mos una botella de vi entre Pau i jo. Ha estat molt bé perque apart de calfar-mos el cos, hem començat a destreiatar-mos, sobre tot Pau i ens hem descollonat un rato llarg.
Quan se mos ha passat el pet, hem anat de visita a la Cartoixa de Miraflores, en un paratge molt bonic en la part alta de la ciutat. Per últim he pegat una passetjada pel casc antiu fins que la gelor ens ha fet arreplegar-mos.
Bo, demà comença el camí de deveres. Anem fins a Hornillos del Camino i ja ens han dit que farà més fret que hui. Ja vorem que passa.
Fins prompte i molts saluts des de este poble antic i sec.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Els personatges de cada dia...
Tractarè de fer recull del personatges que ens han eixit al camí...
Primer dia:
l'Hospitaler caparra, Patxi, Gaizka,Gorka i Ginès, Johan i son pare, el valencià plomasso, tots els personatges del restaurant... la noia de l'oficina de turisme, els que es gitaven a Miraflores...
i sempre...
Pauet i Javi