martes, 25 de marzo de 2008

Etapa 4: Frómista- Carrión de los Condes

Neu. M'he alçat aquest matí i he desempanyat la finestra que dóna al carrer. Davant els meus ulls puc vore l'esglèsia de San Martín amb les teulades cobertes de neu. Quan baixem, estan caent encara unes quantes bolves de neu però als pocs minuts paren de caure.
El paisatge és el matix des de que vam començar i cada vegade és més pesat atravesar-lo. Al menys hui passem per quatre pobles que ens permitixen trencar un poc la monotonia. Per sort la neu ens ha fet un regal pintant-nos un paissatge llunyà de muntanyes nevades. A més, tenim el consol de que, fins ara, les poblacions a les que hem arribat són prou boniques.
Finalment hem arribat sans i estalvis a Carrión de los Condes i hem seguit la tradició de dinar amb botella de vi. Ens ho mereixem.

1 comentario:

Anónimo dijo...

L'ama del Hostal Infanta Leonor, i de nou el "Ligue" i Johan i son pare, i Bisbal, i la família de catalans de la taula del costat, i l'hospitaler "de l'olla" de les clarisses, i la xica de l'oficina de turisme, i la colla de la penya del Madrid, i Shang-Mi, i les catalanes+dos nois amb els que vam sopar, i la cambrera castellana descarada i moderna,